Til forsiden

Bli medlem

Kunnskapsbank

Her kan du lære om alt fra prognoser og pakkeforløp, til generelt solvett og forebygging av melanom.

Hva er melanom?

Malignt melanom som er det medisinske navnet på melanom, bedre kjent som føflekkreft – den alvorligste formen for hudkreft.

Hva er melanom?
ud med mange føflekker. Nedre del av ansiktet til personen synes så vidt i bakgrunnen.ud med mange føflekker. Nedre del av ansiktet til personen synes så vidt i bakgrunnen.

Siste nytt

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.

Flere ressurser

Melanomforeningens podcast

Melanomforeningen har i flere år ønsket å starte en podcast og når har første episoden kommet!

Lytt til podcasten