Til forsiden

Nyhetsbrev

Vil du motta fremtidige nyhetsbrev på e-post?

Meld deg på nyhetsbrevet

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Nyhetsbrev april 2023

Nyhetsbrevet for april 2023 gir deg innsikt i foreningens arbeid og det som skjer!

Nyhetsbrev våren 2023

Det er tid for vårens nyhetsbrev!

Nyhetsbrev julen 2022

Melanomforeningens nyhetsbrev julen 2022

Nyhetsbrev høsten 2022

Det er tid for Melanomforeningens nyhetsbrev. Her kan du lese hilsen fra styret, ved styreleder Kai Aamodt, reisebrev fra overlege Anna K. Winge-Main, og du kan se planlagte aktiviteter i foreningen denne høsten. Trykk på denne lenken for å komme til nyhetsbrevet

Nyhetsbrev april 2020

Les vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev februar 2019

Les vårt ferske nyhetsbrev for februar. I dette nyhetsbrevet kan du lese om den siste behandling, utprøvende behandling og om Føflekkreftforeningenslandsmøte.

Nyhetsbrev for september 2018

Nyhetsbrevet for september 2018 er klart - les mer om høstens arrangementer og status på immunterapier som adjuvant behandling i stadie III i Norge!

Nyhetsbrev

Fristen for påmelding til landsmøte er utsatt til 15. mars. Les alt om landsmøtet i nyhetsbrevet.

Nyhetsbrev des 2017

Les vårt nyhetsbrev for desember!

Nyhetsbrev september 2017

Les vårt nyhetsbrev for september.