Til forsiden

Nyhetsbrev

Vil du motta fremtidige nyhetsbrev på e-post?

Meld deg på nyhetsbrevet

Nyhetsbrev Juni 2024

Kjære alle sammen! Våren har vært travel med en vellykket gjennomføring av det årlige Landstreffet, Hudkreftuken og lansering av vår nye forebyggende kampanje - Solsikker. Nå står sommeren for døren og en velfortjent sommerferie venter. Vi benytter samtidig anledningen til å minne om at vi er stengt i hele juli.

Nyhetsbrev april 2024

Vi er godt i gang med våren og merker allerede at vi beveger oss mot enda lysere og varmere dager. Våren gjør noe med oss nordmenn, vi kryper gradvis ut av vinterdvalen og tilbringer mye mer tid ute i solen. Solen er viktig for helsen vår på mange ulike måter, men vi må ikke glemme at den også kan være skadelig dersom man ikke har gode solvaner på plass. Mai måned er rett rundt hjørnet og med den også Hudkreftuken. Mai er utpekt som den internasjonale hudkreft og melanom bevissthetsmåneden. I forbindelse med hudkreftuken, siste uken i mai, og med mål om å sette viktigheten av forebyggende tiltak på dagsorden, har Melanomforeningen utviklet Solsikker – en kampanje rettet mot barn for å lære dem gode solvaner. Et element i denne kampanjen er Smøresangen, som nå er tilgjengelig på alle musikkplattformer. Les mer om Solsikker og hør den nye sangen vår i denne utgaven av Nyhetsbrevet!

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Nyhetsbrev april 2023

Nyhetsbrevet for april 2023 gir deg innsikt i foreningens arbeid og det som skjer!

Nyhetsbrev våren 2023

Det er tid for vårens nyhetsbrev!

Nyhetsbrev julen 2022

Melanomforeningens nyhetsbrev julen 2022

Nyhetsbrev høsten 2022

Det er tid for Melanomforeningens nyhetsbrev. Her kan du lese hilsen fra styret, ved styreleder Kai Aamodt, reisebrev fra overlege Anna K. Winge-Main, og du kan se planlagte aktiviteter i foreningen denne høsten. Trykk på denne lenken for å komme til nyhetsbrevet

Nyhetsbrev april 2020

Les vårt nyhetsbrev!

Nyhetsbrev februar 2019

Les vårt ferske nyhetsbrev for februar. I dette nyhetsbrevet kan du lese om den siste behandling, utprøvende behandling og om Føflekkreftforeningenslandsmøte.

Nyhetsbrev for september 2018

Nyhetsbrevet for september 2018 er klart - les mer om høstens arrangementer og status på immunterapier som adjuvant behandling i stadie III i Norge!

Nyhetsbrev

Fristen for påmelding til landsmøte er utsatt til 15. mars. Les alt om landsmøtet i nyhetsbrevet.

Nyhetsbrev des 2017

Les vårt nyhetsbrev for desember!

Nyhetsbrev september 2017

Les vårt nyhetsbrev for september.