Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Nyhetsbrev april 2023

Nyhetsbrevet for april 2023 gir deg innsikt i foreningens arbeid og det som skjer!

20. april 2023

Melanomforeningen har mange spennende prosjekter på gang, og planleggingen av Hudkreftuken pågår for fult!

Påmelding til årets landstreff er også åpnet, og vi gleder oss over å melde at Christine Koht kommer lørdag 3.juni. Så vær raske med å booke plass!

Her kan du lese nyhetsbrevet: https://mailchi.mp/992bcbb7a72f/nyhetsbrev-april-2023

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.