Til forsiden

Sekretariatet

Sekretariatet

Sekretariatet består i dag kun av en ansatt, som er daglig leder, som utfører Melanomforeningens daglige arbeid.

Vi håper på fortsatt vekst og ekspansjon i fremtiden, slik at vi kan ønske nye medarbeidere velkommen til teamet vårt.

  • Kvinne smiler til kamera, ikledd lys topp og et rødt skjerf rundt håretKvinne smiler til kamera, ikledd lys topp og et rødt skjerf rundt håret

    Barbara Gonzalez-Vaughn

    Daglig leder

    Barbara har anskaffet sin faglige bakgrunn innen markedsføring og ledelse gjennom en Bachelor i Business Administration fra Queensland University of Technology i Brisbane, Australia med en påfølgende Master i International Marketing fra Golden Gate University i San Francisco, USA. I tillegg har hun nylig oppdatert og utvidet kunnskapen sin ved å fullføre en bachelor i medier og kommunikasjon ved Universitetet i Bergen. Hun er i dag i full stilling som daglig leder for Melanomforeningen. Før dette var hun daglig leder i pasientforeningen Sarkomer, som arbeider med sarkomkreft. De fleste selskapene hun har jobbet for har enten vært oppstart- eller ideelle organisasjoner.

    I 2018 fikk hun påvist brystkreft, men er i dag kreftfri. I januar 2024 tapte hennes kjære far kampen mot melanom. Å være en del av utviklingen, veksten og prosessen med å skape nye løsninger for foreningen, samtidig som man hjelper mennesker, er derfor drivkraften bak arbeidet hennes i Melanomforeningen.

Hold deg oppdatert

Meld deg på vårt nyhetsbrev for å holde deg oppdatert på nyheter om melanom fra våre medlemmer.

Meld deg på nyhetsbrevet