Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Utvikling av helseapp

Vi trenger deg som har erfaring med bruk av helseapper!

11. mai 2022

WARIFA er et internasjonalt EU forskningsprosjekt som skal utvikle en ny helseapp for å forebygge hudkreft og flere andre kroniske sykdommer.

Prosjektet ledes av Nasjonalt senter for e-helseforskning og inkluderer 12 partnere fra 6 land, deriblant Melanomforeningen.Nå trenger vi frivillige deltakere som kan tenke seg å bidra til utviklingen av helseappen.I første omgang søker vi etter personer som allerede selv har prøvd ut helseapper, gjerne tilknyttet egen smarttelefon, nettbrett, smartklokke o.l.

Forskerne i WARIFA-prosjektet ønsker først og fremst å analysere et begrenset utvalg av data fra helseapper på din smarttelefon eller nettbrett. Hensikten er å kunne trene opp den nye WARIFA-helseappen til å bli mest mulig effektiv.

Om du er interessert i å bidra, send en e-post til prosjektkoordinator Eline Raphaug: Eline.Hovstad.Raphaug@ehealthresearch.no

Ta gjerne også en titt på nettsiden til WARIFA: https://www.warifa.eu/

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.