Til forsiden

Tilbake til nyheter

Utvikling av helseapp

Vi trenger deg som har erfaring med bruk av helseapper!

11. mai 2022

WARIFA er et internasjonalt EU forskningsprosjekt som skal utvikle en ny helseapp for å forebygge hudkreft og flere andre kroniske sykdommer.

Prosjektet ledes av Nasjonalt senter for e-helseforskning og inkluderer 12 partnere fra 6 land, deriblant Melanomforeningen.Nå trenger vi frivillige deltakere som kan tenke seg å bidra til utviklingen av helseappen.I første omgang søker vi etter personer som allerede selv har prøvd ut helseapper, gjerne tilknyttet egen smarttelefon, nettbrett, smartklokke o.l.

Forskerne i WARIFA-prosjektet ønsker først og fremst å analysere et begrenset utvalg av data fra helseapper på din smarttelefon eller nettbrett. Hensikten er å kunne trene opp den nye WARIFA-helseappen til å bli mest mulig effektiv.

Om du er interessert i å bidra, send en e-post til prosjektkoordinator Eline Raphaug: Eline.Hovstad.Raphaug@ehealthresearch.no

Ta gjerne også en titt på nettsiden til WARIFA: https://www.warifa.eu/

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.