Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Styret 2019

Melanomforeningen skal ledes av et styre på minimum fem personer. Dagens styre ble valgt på årsmøtet den 09.april 2019 og består av 8 personer.

9. april 2019

Det ble valgt inn et nytt varamedlem i styret og vi ønsker Dag-Vidar Nilsen velkommen. Samtidig ønsker foreningen å takke Roy Arne Nilsen for hans innsats som varamedlem i Melanomforeningen!

Styret i Melanomforeningen for organisasjonsåret 2019-2020 består av:

Verv

Navn

Bosted

Leder

Kari Anne Fevang

Tønsberg

Nestleder

Espen Halvorsen

Oslo

Styremedlem

Anna K. Lejdelin

Oslo

Styremedlem

Hege Eilertsen

Kabelvåg

Styremedlem

Magnus Sletmoe Dale

Oslo

Varamedlem

Tom Staib

Asker

Varamedlem

Dag-Vidar Nilsen

Harstad

Fagmedlem

Anna K. Winge-Main

Oslo

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.