Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Strålevernet: Skuffende mange solarier bryter regelverket

Ganske oppsiktsvekkende! Halvparten av solstudioene i Norge blir ikke godkjent på grunn av for høy stråling.

10. november 2017

— Dette fører til ondartet føflekkreft for flere, sier Victor Skimmeland, talsperson for Føflekkreftforeningen. Skimmeland lever selv med sykdommen og advarer mot all bruk av solstudier.

Les Strålevernets nedslående konklusjon på NRK.no

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.