Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Sommerleir Lågøya

Er du mellom 14 og 18 år? Har noen i familien din kreft? Eller har du mistet et familiemedlem i kreft?

Da vil Kreftforeningen og Circle K invitere deg på gratis sommerleir 8.–11. august.

27. april 2017

Leiren er på Lågøya – en fin, liten øy i Oslofjorden. Her blir det mange morsomme aktiviteter og mye gøy. Vi bor i hytter og lover god mat fra grillen. Og kanskje viktigst av alt: Her treffer du ungdommer fra hele landet som er i samme situasjon som deg – og mange voksne som har erfaring med ungdom i en vanskelig situasjon.

Sjekk Kreftforeningen for mer informasjon, dekking av reisekostnader og påmelding. Påmeldingsfristen er 31. mai. NB! Begrenset antall plasser.

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.