Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Påmelding til landsmøte

Vi ønsker dere velkommen til landsmøte 14-15 april 2018 på Solstrand hotell i Os utenfor Bergen.

Her er det nydelig natur, spa-avdeling og de er kjent for god mat. Les mer om hotellet her Solstrand.

8. mars 2018

På landsmøtet blir det spennende foredrag og mye sosialt. Dette er en fin mulighet å bli kjent med andre i samme situasjon som man kan dele gleder, bekymringer og erfaringer med. Vi håper at mange tar turen til landsmøte. Vi har plass til noen til selv om fristen egentlig er ute

Les mer her:

Invitasjon Landsmøte 2018

Klikk her for å melde deg på!

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.