Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Melanomforeningens styreleder Kari Anne Fevang har gått bort

Den 25 mars sovnet styreleder Kari Anne Fevang fredfullt inn med sine nærmeste rundt seg.

27. mars 2022

Kari Anne har sittet som styreleder i Melanomforeningen siden 2018, og har ledet foreningen med stø hånd. Hun har hatt et brennende engasjement, og sammen med dedikerte medlemmer jobbet for bl.a. å få på plass adjuvant behandling i Norge. Enten det har vært å stille opp på stands, uttale seg til media, ta en likepersonsamtale, eller videreutvikle vår forening, så har Kari Anne bidratt med mye kunnskap og et stort hjerte!

Hun var genuint opptatt av å "lære" opp pasientene til å ta mer ansvar for egen helse. Det krever som kjent krefter å ha kreft!

Etter tilbakefall og noen tøffe runder med behandling, måtte Kari Anne dessverre trappe ned arbeidet i foreningen.

Kari Anne vil bli dypt savnet! Våre tanker går til René og familien!

Hvil i fred.

En siste hilsen fra styret i Melanomforeningen!

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.