Til forsiden

Tilbake til nyheter

Melanomforeningens styreleder Kari Anne Fevang har gått bort

Den 25 mars sovnet styreleder Kari Anne Fevang fredfullt inn med sine nærmeste rundt seg.

27. mars 2022

Kari Anne har sittet som styreleder i Melanomforeningen siden 2018, og har ledet foreningen med stø hånd. Hun har hatt et brennende engasjement, og sammen med dedikerte medlemmer jobbet for bl.a. å få på plass adjuvant behandling i Norge. Enten det har vært å stille opp på stands, uttale seg til media, ta en likepersonsamtale, eller videreutvikle vår forening, så har Kari Anne bidratt med mye kunnskap og et stort hjerte!

Hun var genuint opptatt av å "lære" opp pasientene til å ta mer ansvar for egen helse. Det krever som kjent krefter å ha kreft!

Etter tilbakefall og noen tøffe runder med behandling, måtte Kari Anne dessverre trappe ned arbeidet i foreningen.

Kari Anne vil bli dypt savnet! Våre tanker går til René og familien!

Hvil i fred.

En siste hilsen fra styret i Melanomforeningen!

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.