Til forsiden

Tilbake til nyheter

Melanomforeningen trenger ditt engasjement!

Valgkomiteen søker engasjerte medlemmer som vil bidra i styret i Melanomforeningen!

13. februar 2020

Melanomforeningen er avhengig av et godt fungerende styre for å kunne fronte og drive arbeidet videre på vegne av sine medlemmer.

Ifølge vedtektene skal nye styremedlemmer velges på landsmøtet som i år holdes 25-26. april på Lillestrøm. Det er bruk for forskjellig type kompetanse i et styret, og den viktigste egenskapen du besitter er engasjement for melanom-saken. I en forening som denne ligger det implisitt at du bidrar med det du kan og orker avhengig av sykdomsbilde.

Det har vist seg utfordrende å finne kandidater til styre i år, noe som gjør det vanskelig for valgkomiteen å legge frem en innstilling til landsmøtet.

Vi oppfordrer derfor igjen om at potensielle styrekandidater melder interesse til tonekvi@gmail.com eller anne.tronvoll@hotmail.com

Mvh. Valgkomitéen

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.