Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Melanomforeningen inviterer til nordisk melanomkonferanse i oktober 2019

Melanomforeningens medlemmer inviteres til å søke om å bli med på den første nordiske melanomkonferansen MPNE Nordic 2019 i Gøteborg i tidsrommet 11-13. oktober.

28. februar 2020

Konferansen arrangeres i samarbeid med Melanoma Patient Network Europe (MPNE), Melanomforeningen i Sverige, Modermærkeforeningen i Danmark og den finske kreftforeningen. Vi har fått støtte av Nordisk Råd til konferansen. Konferansespråket er engelsk.

Se program og påmelding her http://www.melanomapatientnetworkeu.org/mpnenordics-2019.html

Foreningsmedlemmer som søker bes skrive litt om motivasjon for å delta og hvordan du vil du bruke kunnskapen du vil tilegne deg. Dette og ønske om å delta aktivt i foreningens arbeid i Norge og internasjonalt vil vektlegges. Deltakelse og opphold er gratis for de som får plass. Reise dekkes etter regning, rimeligste transport opp til 250 €.

Ta kontakt med Melanomforeningen ved eventuelle spørsmål. Vi ser frem til at du blir del av den norske delegasjonen som deltar!

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.