Til forsiden

Tilbake til nyheter

Melanomforeningen inviterer til nordisk melanomkonferanse i oktober 2019

Melanomforeningens medlemmer inviteres til å søke om å bli med på den første nordiske melanomkonferansen MPNE Nordic 2019 i Gøteborg i tidsrommet 11-13. oktober.

28. februar 2020

Konferansen arrangeres i samarbeid med Melanoma Patient Network Europe (MPNE), Melanomforeningen i Sverige, Modermærkeforeningen i Danmark og den finske kreftforeningen. Vi har fått støtte av Nordisk Råd til konferansen. Konferansespråket er engelsk.

Se program og påmelding her http://www.melanomapatientnetworkeu.org/mpnenordics-2019.html

Foreningsmedlemmer som søker bes skrive litt om motivasjon for å delta og hvordan du vil du bruke kunnskapen du vil tilegne deg. Dette og ønske om å delta aktivt i foreningens arbeid i Norge og internasjonalt vil vektlegges. Deltakelse og opphold er gratis for de som får plass. Reise dekkes etter regning, rimeligste transport opp til 250 €.

Ta kontakt med Melanomforeningen ved eventuelle spørsmål. Vi ser frem til at du blir del av den norske delegasjonen som deltar!

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.