Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Lokalisering av Landsmøtet 2019 er fastsatt

Føflekkreftforeningen arrangerer Landsmøtet 2019 på Quality Hotel Klubben i Tønsberg.

20. august 2018

Etter tidligere års landsmøter på Gardermoen og årets arrangement i Os i Hordaland, skal Føflekkreftforeningen tilbake til Østlandet når landsmøtet arrangeres 6-7. april 2019.

Praktisk, intimt og urbant

Neste års landsmøte avholdes på Quality Hotel Klubben i vakre og historiske Tønsberg.

Det ærverdige kysthotellet ligger idyllisk til ved havna i byens sentrum - beliggenheten gir deltakere mulighet til både byvandring og "bryggesleng", utenom et tettsveiset landsmøtearrangement i intime omgivelser. Mer om hotellet her.

Hotellet ligger en times biltur fra Oslo for dem som kommer i egen bil. Men foreningen har lagt vekk på adkomstmuligheter for medlemmene som kommer tilreisende fra andre deler av landet.

Tønsberg gir medlemmene fra Østlandet og Sørlandet mulighet til å ankomme med tog og med buss. For våre medlemmer bosatt på Vestlandet, i Midt-Norge og Nord-Norge så ligger Sandefjord Lufthavn Torp 20 minutter unna.

Fullspekket program

Vi gleder oss til å se gamle og nye medlemmer ved neste års landsmøte og kan love et program spekket med informative faglige, administrative og sosiale innslag.

Vi kan også love innslag inspirerer og gir ny giv - uansett om du er pasient eller pårørende. Påmeldingen åpnes ved årsskiftet og i mellomtiden ber vi deg holde av helgen om du ikke ennå har gjort dette.

Vel møtt til neste års landsmøte i Vestfolds fylkeshovedstad!

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.