Til forsiden

Tilbake til nyheter

Lokalisering av Landsmøtet 2019 er fastsatt

Føflekkreftforeningen arrangerer Landsmøtet 2019 på Quality Hotel Klubben i Tønsberg.

20. august 2018

Etter tidligere års landsmøter på Gardermoen og årets arrangement i Os i Hordaland, skal Føflekkreftforeningen tilbake til Østlandet når landsmøtet arrangeres 6-7. april 2019.

Praktisk, intimt og urbant

Neste års landsmøte avholdes på Quality Hotel Klubben i vakre og historiske Tønsberg.

Det ærverdige kysthotellet ligger idyllisk til ved havna i byens sentrum - beliggenheten gir deltakere mulighet til både byvandring og "bryggesleng", utenom et tettsveiset landsmøtearrangement i intime omgivelser. Mer om hotellet her.

Hotellet ligger en times biltur fra Oslo for dem som kommer i egen bil. Men foreningen har lagt vekk på adkomstmuligheter for medlemmene som kommer tilreisende fra andre deler av landet.

Tønsberg gir medlemmene fra Østlandet og Sørlandet mulighet til å ankomme med tog og med buss. For våre medlemmer bosatt på Vestlandet, i Midt-Norge og Nord-Norge så ligger Sandefjord Lufthavn Torp 20 minutter unna.

Fullspekket program

Vi gleder oss til å se gamle og nye medlemmer ved neste års landsmøte og kan love et program spekket med informative faglige, administrative og sosiale innslag.

Vi kan også love innslag inspirerer og gir ny giv - uansett om du er pasient eller pårørende. Påmeldingen åpnes ved årsskiftet og i mellomtiden ber vi deg holde av helgen om du ikke ennå har gjort dette.

Vel møtt til neste års landsmøte i Vestfolds fylkeshovedstad!

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.