Til forsiden

Tilbake til nyheter

Ledig engasjement som organisasjonskoordinator i Melanomforeningen

Vil du være med å jobbe for at pasienter og pårørende berørt av kreft skal få en bedre hverdag? Melanomforeningen og CarciNor deler sekretariat og søker etter en organisasjonskoordinator til et fulltidsengasjement for to år.

6. desember 2021

Type stilling: Toårig engasjement, med mulighet for forlengelse.

Ønsket oppstart: 1. april 2022

Søknadsfrist: 16. januar 2022

Vil du være med å jobbe for at pasienter og pårørende berørt av kreft skal få en bedre hverdag? Melanomforeningen (for alle berørt av føflekkreft) og CarciNor (for alle berørt av nevroendokrin kreft) er to frivillige pasientforeninger tilsluttet Kreftforeningen. Vi jobber bl.a. med informasjon og forebyggende arbeid, og tilbyr ulike møteplasser for faglig påfyll og erfaringsutveksling med andre som vet hvordan det er å leve med kreft.

Melanomforeningen og CarciNor deler sekretariat og søker etter en organisasjonskoordinator til et fulltidsengasjement for to år. Koordinatoren skal jobbe med administrative oppgaver med bl.a. ansvar for medlemsregisteret og informasjon på hjemmeside og SoMe. Du vil også jobbe med flere av Melanomforeningen og CarciNor sine medlemstilbud sentralt og lokalt. Jobben vil også innebære å søke om prosjektmidler til ulike aktiviteter knyttet til formålsarbeidet i foreningene.

Koordinering

I jobben ser vi etter deg som er god på koordinering. Du vil få hovedansvaret for å vedlikeholde og oppdatere medlemsregisteret vårt, produsere innhold og publisere på hjemmeside og i SoMe, samt se til at aktiviteter og tilbud følger vedtatte planer og budsjett. Du skal være med på å videreutvikle og følge gode rutiner for tilbudene og aktivitetene til Melanomforeningen og CarciNor. En viktig del av jobben er kontakt med medlemmer, tillitsvalgte og andre frivillige i foreningene.

Andre spennende oppgaver går ut på å bidra med søknader til prosjektmidler, bygge nettverk og opprettholde gode relasjoner til samarbeidspartnere.

Kommunikasjon

Kommunikasjonsarbeid står sentralt i alt arbeidet vi gjør. Det er nyttig dersom du har erfaring og er kjent med frivillig arbeid og hvordan man jobber med frivillige. I stillingen skal du også bistå i å skrive/finne saker til hjemmesiden. Vi ser etter deg som samarbeider godt i team, klarer å motivere og som kan være selvdreven i jobben. Det er en fordel hvis du kan vise til gode resultater fra tidligere prosjekter og/eller frivillighet. Det legges vekt på at du har en god organisasjonsforståelse, og gjerne erfaring fra andre pasient- eller frivillige organisasjoner. Er du allsidig og løsningsorientert, og liker å ha mange varierte oppgaver, er dette en jobb som passer for deg. Siden sekretariatet deler kontorlokaler med fire andre kreftforeninger, vil du bli en del av et inkluderende og hyggelig arbeidsmiljø.

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Stillingen krever relevant høyere utdanning, på bachelor eller masternivå.
  • Erfaring og kompetanse om organisasjonsarbeid og frivillige organisasjoner, enten som frivillig eller ansatt.
  • Gode skrivekunnskaper.
  • Gode IT-ferdigheter. Kjennskap i bruk av Office 365, Indesign, Photoshop, ulike publiseringssystem, er en fordel.

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

En spennende arbeidsplass med varierte arbeidsoppgaver. Et hyggelig kontorfellesskap i Oslo sentrum sammen med andre pasientforeninger. Fleksibel arbeidstid. En selvstendig stilling med mulighet for å påvirke innhold. Vi tilbyr arbeid for en viktig sak.

Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser.

Arbeidsplassen vår skal preges av mangfold, og våre ansatte skal gjenspeile befolkningen. Vi oppfordrer alle som er kvalifiserte til å søke jobb hos oss uansett alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion eller etnisk bakgrunn.

Søknaden sendes inn på Finn.no, legg ved både CV og SØKNAD i pdf-fil.

Finn-kode: 240588745

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med daglig leder Mari Sandvold på telefon 980 58 029.

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.