Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

-Krev din rett hos fastlegen, sier medlem i Føflekkreftforeningen i intervju.

-Følg med huden din og krev at legen fjerner føflekken din og sender den inn, oppfordrer Eva Beate Galgum.

26. mai 2018

Medlem i Føflekkreftforeningen Eva Beate Galgum fikk diagnosen in 2016 etter å ha blitt videresendt til hudlege med mistenkelig føflekk.

Les hele intervjuet med henne i Gudbrandsdølen Dagningen ved å følge linken nedenfor.

Reportasje_GD_230518

.

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.