Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Kafemøte i Kristiansand den 4. desember

Velkommen til medlemsmøte i Kristiansand på selveste rådhuset den 4. desember i tidsrommet 18.00 - til 21.00.

19. november 2018

Det vil bli servert kaffe og julekaker.

Vi starter møtet med litt orientering om siste oppdatering fra EADO- kongressen i Barcelona. I hovedsak dreier det seg om nyere forskningsresultater og kombinasjonsmuligheter i forhold til behandling av føflekk kreft på stadie stadie 3 og 4.

Krefttallene øker i Norge så vi bør og ta en prat om hvordan vi sammen kan bidra til at folk ta rmer eget ansvar i forhold til forebygging. Solbeskyttelse og tidlig diagnostisering er viktig i denne sammenheng.

Etter informasjonen blir det prat om løst og fast. Ingen spørsmål eller tanker er dumme og vi er i samme bår.

Ta gjerne med pårørende - det er bare hyggelig.

Kjør ned Festningsgata og parker i i kjelleren under torvet. Dere finner nedkjørselen til parkeringskjelleren midt i Festningsgata. Fra parkeringskjelleren kommer dere opp midt på torvet i Kristiansand. Der står jeg og venter på dere fra klokka ti på seks til fem over seks. Kommer noen før eller etter så ring 90608013.

Hjertelig velkommen til mange :-)

Hilsen

Tone

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.