Til forsiden

Tilbake til nyheter

Kafemøte i Kristiansand den 4. desember

Velkommen til medlemsmøte i Kristiansand på selveste rådhuset den 4. desember i tidsrommet 18.00 - til 21.00.

19. november 2018

Det vil bli servert kaffe og julekaker.

Vi starter møtet med litt orientering om siste oppdatering fra EADO- kongressen i Barcelona. I hovedsak dreier det seg om nyere forskningsresultater og kombinasjonsmuligheter i forhold til behandling av føflekk kreft på stadie stadie 3 og 4.

Krefttallene øker i Norge så vi bør og ta en prat om hvordan vi sammen kan bidra til at folk ta rmer eget ansvar i forhold til forebygging. Solbeskyttelse og tidlig diagnostisering er viktig i denne sammenheng.

Etter informasjonen blir det prat om løst og fast. Ingen spørsmål eller tanker er dumme og vi er i samme bår.

Ta gjerne med pårørende - det er bare hyggelig.

Kjør ned Festningsgata og parker i i kjelleren under torvet. Dere finner nedkjørselen til parkeringskjelleren midt i Festningsgata. Fra parkeringskjelleren kommer dere opp midt på torvet i Kristiansand. Der står jeg og venter på dere fra klokka ti på seks til fem over seks. Kommer noen før eller etter så ring 90608013.

Hjertelig velkommen til mange :-)

Hilsen

Tone

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.