Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Jeg har fått en unik mulighet til å leve

Anna Kristina Lejdelin (37) har en alvorlig form for føflekkreft med spredning. En helt ny medisinkombinasjon kan gjøre henne frisk.

15. mai 2017

– Akkurat nå finner jeg masse glede i den vanlige hverdagen. Synet på livet endrer seg dramatisk når man blir alvorlig syk.

Anna Kristina Lejdelin er på vei opp trappa på Lillestrøm videregående skole med raske skritt. Hun jobber fullt som avdelingsleder og tar i tillegg eksamen i utdanningsledelse. Det er lite som vitner om at 37-åringen er alvorlig syk.

Dødelig sykdom

I 2013 fikk Lejdelin påvist en svært alvorlig form for føflekkreft. Hvert år rammes rundt 2000 nordmenn av føflekkreft. I november i år ble 37-åringen som en av fem nordmenn, plukket ut til å delta i et forskningsprosjekt der to typer immunterapi nå prøves ut sammen.

Les mer i Romerikes Blad

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.