Til forsiden

Tilbake til nyheter

Invitasjon til undersøkelse

Undersøkelse for pasienter med Malignant Melanoma i stadie 3 eller 4:

Markedsanalysebyrået Ipsos har fått tillatelse fra Føflekkreftforeningen til å dele denne invitasjonen.

1. mars 2019

Hvis du er en av de hundre pasientene som har blitt diagnostisert med Malignant Melanoma i stadie 3 eller 4, og du har blitt sykdomsfri etter operasjon, vil vi gjerne invitere deg til å delta i denne undersøkelsen.

Målet med studien er å undersøke disse temaene:

 • Hva betyr diagnosen Malignant Melanoma for deg i dag? Hva betydde det tidligere?
 • Hvilken type informasjon skulle du ønske du hadde fått tidligere, hvis noe?
 • Hvilke tanker og forventninger har du om fremtiden?
 • Hvilke tanker har du om risikoen for tilbakefall av sykdommen?

Denne studien blir gjennomført som en samtale mellom deg og en erfaren intervjuer fra Ipsos. Samtalen kan finne sted hjemme hos deg, i Ipsos sine lokaler i Oslo eller over telefon.

Kort informasjon om samtalen:

 • Din deltagelse er frivillig og du kan når som helst velge å trekke deg.
 • Samtalen krever ingen forberedelser eller spesielle kunnskaper.
 • Din deltagelse er anonym og det vil ikke være noen oppfølging etter samtalen er gjennomført
 • Du avgjør hvilken tid og sted du ønsker at samtalen skal gjennomføres; det vil ta mellom 60 og 90 minutter.
 • Det vil bli gjort et opptak av samtalen for å forsikre oss en best mulig analyse og rapportering; en rapport som analyserer og konkluderer samtalene som Ipsos har gjennomført med alle respondentene. Dersom du ikke ønsker opptak av samtalen, kan vi ta notater istedenfor.
 • Opptaket er konfidensiell data og vil bli lagret og slettet i henhold til lovene om personvern.
 • Som takk for deltagelse vil du motta et gavekort à 1000 Kr.

Vi vil sette stor pris på din deltagelse og bidrag til prosjektet. Det er kun noen få hundre pasienter i Norge med Malignant Melanoma i stadie 3 eller 4, og det er viktig at vi inkluderer så mange som mulig i vår studie; ideelt sett fra hele landet.

Er du interessert?

Hvis du er interessert i å delta, vennligst kontakt Ipsos via mailen under for å avtale tid og sted; for eksempel om du ønsker å gjennomføre samtalen hjemme hos deg, i Ipsos sine lokaler eller over telefon. Det er viktig at vi hører fra deg så snart som mulig, fordi vi håper å gjennomføre samtalene i løpet av mars. Som nevnt over vil du motta et gavekort à 1000 kroner for din deltagelse.

Vennligst kontakt oss via mail victoria.nygaard@ipsos.com, eller på telefon 924 14 198 / 980 23 962, hvis du ønsker å delta eller har spørsmål til studien.

Takk for at du tok deg tid til å lese!

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.