Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Informasjon om coronaviruset til dem som er rammet av malignt melanom (føflekkreft)

Melanomforeningens fagmedlem Anna K. Winge-Main svarer på noen av de spørsmålene som norske melanompasienter nå stiller seg i forbindelse om den pågående coronavirusepidemien.

18. mars 2020

Last ned dokumentet her:

17MAR2020_Informasjonsbrev om koronavirus og pasienter med malignt melanom

Avhengig av din nettleser vil dokumentet lastes ned og lagres i "Mine nedlastinger" eller tilsvarende. Filen kan derfor åpnes direkte derfra om du ikke skulle bli forspurt av nettleseren din om å vise dokumentet etter det er lastet ned.

Alle medlemmer i Melanomforeningen ble tilsendt dette dokumentet per e-post den 18. mars 2020. Om du er medlem og ikke mottok dette dokumentet er det antakeligvis fordi vi ikke har din epost-adresse registrert i medlemsregisteret vårt. Ta i så fall kontakt med Sekretariatet slik at du kan være sikker på å motta all medlemskorrespondanse i fremtiden.

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.