Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Hva er prisen et liv?

Å sette en prislapp på et liv virker uetisk. Samtidig er begrensede helsetjenester, budsjetter og forsinkelser i tilgang til potensielt livreddende terapier, en del av virkeligheten for føflekkreftpasienter. Det er direkte avgjørende for hvem som i det minste får sjansen til å overleve. Og hvem som ikke gjør det.

20. september 2018

Som pasientforening for føflekkreftpasienter trenger vi å være aktivt involvert i å finne løsninger som redder livene til melanompasienter og som respekterer samfunnets behov.

Denne workshoppen forsøker å sette lys på ulike perspektiver rundt helseøkonomi, ressursallokering og forsøk på kostnadskontroll. Å forstå hver parts begrensninger og resonnement er starten!

Interesserer du deg for dette, så bør du søke om plass på Melanoma Patient Network Europe (MPNE)
workshop i Uppsala 22. – 25. november 2018.

Workshoppen foregår på engelsk, og er gratis for de
som får plass.

Les mer og søk på http://www.melanomapatientnetworkeu.org/krusenberg-2018-1.html
Søknadsfrist er 30. september 2018

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.