Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Hudkreftdagen 2021: Stråling og føflekkreft

Sammen med Direktoratet for strålevern og atomsikkerhet (DSA) og Meteorologisk institutt (MET), ønsker Melanomforeningen velkommen til gratis lunchwebinar i anledning den internasjonale Hudkreftdagen 26. mai.

6. mai 2021

Meld deg på her

Vi håper blant annet å besvare følgende spørsmål:

  • Hvor mange rammes av føflekkreft hvert år?
  • Hva gjør nordmenn ekstra sårbare for hudkreft?
  • Hvorfor bør kommersielle solarium forbys?Arrangementet avsluttes med Q&A hvor du kan sende inn dine egne spørsmål.Medvirkende:
  • Lill Tove Nilsen (seksjonssjef/DSA)
  • Rafael Escobar Løvdahl (statsmeteorolog/MET)
  • Kari Anne Fevang (leder/Melanomforeningen)

Takk til sponsorene vår som gjør arrangementet mulig.

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.