Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Høstseminar 2021

Vi har den glede å invitere til en fysisk samling igjen, og ønsker velkommen til Høstseminar på Scandic Lillestrøm, med tilhørende likepersonsamling i forkant.

30. september 2021

Program

Det blir både faglig og sosialt påfyll som vi håper vil inspirere, engasjere og gi ny giv, enten du er pasient eller pårørende! Styret jobber med programmet, men vi kan allerede nå "reklamere" med at Trude Eid Robsahm kommer og presenterer de siste melanomtallene og tar oss med bak statistikken.

Likepersonsamling (kun for aktive likepersoner):

Fredag 12. november fra kl. 18 til lørdag 13. november ca. kl. 10:30.

Inkluderer middag fredag kveld og overnatting til lørdag.

Høstseminar:

Lørdag 13. november fra ca. kl. 11:00 til søndag 14. november ca. kl. 12.

Inkluderer middag lørdag kveld, overnatting til søndag og lunsj før avreise.

Hotellet ligger rett ved buss- og togstasjonen på Lillestrøm, og det er kort vei til bl.a. Gardermoen for de av medlemmene våre som kommer med fly.

Kostnad

Egenandelen er lik for pasienter og pårørende: 500,- NOK per pers.

NB! Er du aktiv likeperson i foreningen trenger du ikke betale egenandel. Da må du sende påmelding til sekretariat. Pårørende til likepersoner må betale egenandelen og melder seg på via denne lenken.

Reisekostnader dekkes fullt ut for likepersoner (mot reiseregningsskjema i etterkant av seminaret), men ikke for deres pårørende.

Reisekostnader dekkes utover 300 (innen rimelighetens grenser) mot reiseregningsskjema (i etterkant av seminaret) for alle andre deltakere.

Ikke-medlemmer betaler 1000,- i egenandel og får ikke reiserefusjon. Påmelding til post@melanom.no, og faktura for egenandelen blir tilsendt på e-post. Det er også mulig å melde seg inn i foreningen samtidig som du melder deg på arrangementet.

Påmelding

Bruk denne linken til å melde deg på: PÅMELDING Frist: 11. oktober.

Program blir sendt ut til alle påmeldte etter påmeldingsfristens utløp.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på post@melanom.no eller telefon 977 35 355.

Vi forholder oss til enhver tid gjeldende smittevernrestriksjoner, og alle deltakere er pålagt å følge hotellets smittevernretningslinjer.

Vel møtt til høstseminar! Vi gleder oss til å se gamle og nye medlemmer ansikt til ansikt!

Mvh. Styret i Melanomforeningen

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.