Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Gi en gave til Føflekkreftforeningen før nyttår og skattefradrag

Føflekkreftforeningen er godkjent av skattemyndighetene som organisasjon hvor giveren kan få skattefradrag for gaver til Føflekkreftforeningen.

28. februar 2020

Det nærmer seg jul og mange ønsker seg alternative julegaver til støtte for veldedige og frivillige organisasjoner. Hva med å ønske deg en pengegave til Føflekkreftforeningen og det viktige arbeidet vårt?

Husk at den som gir kan bruke gaven til å få skattefradrag:

  1. Betal inn valgfritt beløp til kontonummer 3208.24.12939
  2. Skriv navn og fødselsnummer (11 siffer) i meldingsfeltet

Les mer om skattefradrag på gaver her

Takk for at du engasjerer deg! Med ønsker om en fredelig adventstid.

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.