Til forsiden

Tilbake til nyheter

Gi en gave til Føflekkreftforeningen før nyttår og skattefradrag

Føflekkreftforeningen er godkjent av skattemyndighetene som organisasjon hvor giveren kan få skattefradrag for gaver til Føflekkreftforeningen.

28. februar 2020

Det nærmer seg jul og mange ønsker seg alternative julegaver til støtte for veldedige og frivillige organisasjoner. Hva med å ønske deg en pengegave til Føflekkreftforeningen og det viktige arbeidet vårt?

Husk at den som gir kan bruke gaven til å få skattefradrag:

  1. Betal inn valgfritt beløp til kontonummer 3208.24.12939
  2. Skriv navn og fødselsnummer (11 siffer) i meldingsfeltet

Les mer om skattefradrag på gaver her

Takk for at du engasjerer deg! Med ønsker om en fredelig adventstid.

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Det 15. Nordic Melanoma Meeting

11 – 13 oktober, 2023, Reykjavik - Nordic Melanoma Meeting samlet i år klinikere og forskere fra de nordiske landene, samt ledende melanomforskere fra hele verden i de unike islandske omgivelsene.