Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Føflekkreftforeningen takker for innsatsen under Hudkreftdagen 2018

Føflekkreftforeningen takker sine medlemmer for innsatsen under markeringen av Hudkreftdagen den 23 mai!

25. mai 2018

Føflekkreftforeningen var sentral i markeringen av denne årlige merkedagen. Takket være stort engasjement blant våre medlemmer var foreningen representert på over 20 stands fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør, og i en rekke intervjuer og medieinnslag landet over.

Med på laget var også Kreftforeningen, leger, sykepleiere, medisin- og solkremprodusenter.

Vi takker for engasjementet og er stolte over den bevegelsen vi er en del av. Sammen skal vi snu den alt for høye forekomsten av føflekkreft og annen hudkreft i Norge!

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.