Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Føflekkreftforeningen markerer Hudkreftdagen onsdag den 23. mai 2018

Føflekkreftforeningen markerer Hudkreftdagen onsdag den 23. mai i lokalaviser og på stands i 15 av landets 18 fylker. Finn oss i ditt nærområde på vårt interaktive kart!

20. mai 2018

Spesielt håper vi å se deg på en av våre stands. Her vil vi være tilgjengelige for å snakke om føflekkreft og aktivitetene vi bedriver i foreningen og dele ut informasjonsmateriell.

Mange av oss vil også dele ut solkremprøver. Du trenger ingen forhåndsavtale for å snakke med oss. Velkommen innom!

Bakgrunnen for Hudkreftdagen er økende forekomst av hudkreft. Faktisk er Norge et av de landene i verden som har flest tilfeller av føflekkreft, den mest alvorlige typen hudkreft. Risikoen for hudkreft øker spesielt når du blir solbrent, men også når du får mye sol uten å bli brent.

De fleste tilfeller av hudkreft kan forebygges ved at vi unngår solarium og beskytter oss bedre i sola.
Ta forholdsregler du også! Gjør deg kjent med ABCDE-regelen som er et godt verktøy for å evaluere forandringer i huden din - og huden til dem som du har kjær.

Se vårt interaktive kart over aktivitetene våre under Hudkreftdagen 2018!

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.