Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Discover your spot!

"Discover your spot" er sommerkampanjen til vår nederlandske søsterorganisasjon.

3. juli 2018

Vår søsterorganisasjon i Nederland lanserer sin sommerkampanje "Discover Your Spot" i dag, og vi har fått en engelsk versjon av deres video. De ønsker at vi og mange andre organisasjoner sprer budskapet slik at det når ut til flest mulig. Deres mål er, som vårt, å sette fokus på farene med føflekkreft, hvor viktig det er å følge med på forandringer på føflekkene samt oppsøke lege dersom man har en mistenkelig føflekk.

I dag dør det en person hver tiende minutt i føflekkreft og det øker....

Se den sterke videoen her:

Er du usikker på hva du skal se etter? Mer informasjon finner du her: http://foflekkreft.no/foeflekkreft/diagnostisering

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.