Til forsiden

Tilbake til nyheter

Direktesendt webinar mandag 10. mai kl. 17:00!

Neste uke starter det digitale årsmøtet vårt. Som et "plaster på såret" for at det ikke blir fysisk landsmøte, inviterer vi til et direktesendt webinar mandag 10. mai kl. 17:00!

Lær mer om melanom og still spørsmål til onkolog og overlege Marta Nyakas (OUS/Radiumhospitalet)!

6. mai 2021

For å varme opp til det digitale årsmøtet som starter 11. mai kl. 9:00 (og varer til 20. mai kl. 9:00), inviterer vi til åpent og gratis webinar med siste nytt fra melanomfronten.

For å komme til arrangementet bruk følgende lenke:https://haistream.no/melanomforeningen-10mai

Program:

  • 17:00 – 17:05

Innledning – Møteleder
ved Kari Anne Fevang, styreleder i Melanomforeningen

  • 17:05 – 17:35

Faglig innlegg
ved Marta Nyakas, spesialist i onkologi og overlege ved OUS, Radiumhospitalet

  • 17:35 – 17:50

Q/A – Møteleder

Vi håper du blir med oss, og still gjerne spørsmål underveis i chatten

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Det 15. Nordic Melanoma Meeting

11 – 13 oktober, 2023, Reykjavik - Nordic Melanoma Meeting samlet i år klinikere og forskere fra de nordiske landene, samt ledende melanomforskere fra hele verden i de unike islandske omgivelsene.