Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Direktesendt webinar mandag 10. mai kl. 17:00!

Neste uke starter det digitale årsmøtet vårt. Som et "plaster på såret" for at det ikke blir fysisk landsmøte, inviterer vi til et direktesendt webinar mandag 10. mai kl. 17:00!

Lær mer om melanom og still spørsmål til onkolog og overlege Marta Nyakas (OUS/Radiumhospitalet)!

6. mai 2021

For å varme opp til det digitale årsmøtet som starter 11. mai kl. 9:00 (og varer til 20. mai kl. 9:00), inviterer vi til åpent og gratis webinar med siste nytt fra melanomfronten.

For å komme til arrangementet bruk følgende lenke:https://haistream.no/melanomforeningen-10mai

Program:

  • 17:00 – 17:05

Innledning – Møteleder
ved Kari Anne Fevang, styreleder i Melanomforeningen

  • 17:05 – 17:35

Faglig innlegg
ved Marta Nyakas, spesialist i onkologi og overlege ved OUS, Radiumhospitalet

  • 17:35 – 17:50

Q/A – Møteleder

Vi håper du blir med oss, og still gjerne spørsmål underveis i chatten

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.