Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Bli medlem for kr 50 ut året!

Vi trenger ditt medlemskap! Jo fler medlemmer dess sterkere står vi i kampen mot melanom (føflekkreft).

9. november 2020

Ved å bli medlem hos oss støtter du vårt arbeid, du får nyhetsbrev med oppdatert informasjon om melanom (føflekkreft), og invitasjoner til arrangementer.

Noen av våre hovedsaker er arbeidet med forebygging av melanom (føflekkreft), generell opplysning om sykdommen, være en støtte for andre pasienter og pårørende og likepersonstjenesten.

Vårt viktigste interessepolitiske budskap er jobbe for å sikre at alle får tilgang på den best mulige behandling og oppfølging som er tilgjengelig.

Klikk her: Bli medlem

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.