Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Anna Kristina (39) fikk føflekkreft 20 år etter at hun ble solbrent

- Jeg husker hvor merkelig det var da jeg gikk ut fra klinikken og livet utenfor bare fortsatte som normalt. Folk gikk på gaten, bilene kjørte forbi - som om ingenting hadde skjedd, og der sto jeg med kreft.

21. april 2019

Anna Kristina Lejdelin (39) var 33 år gammel da hun fikk påvist føflekkreft på ryggen. Det hele begynte med en liten utvekst, veldig lik en helt alminnelig vorte. Hun tenkte aldri på at det kunne være noe alvorlig, så da hun for eksempel skulle feire nyttårsaften satte hun bare et plaster over så det ikke skulle se stygt ut under en kjole med dyp rygg.

Én uke inn i det nye året fikk hun seg derimot en overraskelse. Da hun satt på jobb begynte nemlig blodet å renne fra «utveksten» og nedover ryggen. Hun dro til legen med en gang og fikk den fjernet, før hun dro hjem igjen - lykkelig uvitende om beskjeden hun skulle få et par uker senere.

Les hele artikkelen på https://www.kk.no/livet/anna-kristina-39-fikk-foflekkreft-20-ar-etter-at-hun-ble-solbrent/70951691

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Hjelp oss å nå 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.