Til forsiden

Tilbake til nyheter

Årsmøtet 2020 blir digitalt

Årets årsmøte blir digitalt og gjennomføres fra fredag 4 desember kl.09.00 til mandag 14 desember kl. 09.00 på Vibbo.

23. oktober 2020

Styret har vedtatt at det blir en digital løsning for å få gjennomført årsmøtet 2020. Det er Vibbo, den digitale løsningen til OBOS som er valgt. Selve årsmøtet vil være åpent i hele perioden f.o.m. den 4. desember og fram til 14. desember. Når årsmøtet stenger kl. 9:00 den 14. desember, vil det ikke lenger være mulig å avgi stemme, og systemet teller opp og lager automatisk en protokoll. Etter at protokollen er signert, vil den være tilgjengelig for medlemmene.

I forkant av årsmøtet vil det også bli sendt ut en nøye bruksanvisning til hvordan du skal stemme. Det vil ikke være mulig å komme med benkeforslag i løsningen vi har valgt.

Det vil si at alle som har forslag til saker og eventuelt nye kandidater til valget, må sende dette til sekretariatet senest 4 uker før årsmøtet, enten i e-post til post@melanom.no eller i ordinær post til
Melanomforeningen
c/o Sandberg Regnskap AS
Postboks 64
1483 Hagan

Fullstendig saksliste vil bli sendt ut senest 2 uker før årsmøtet.

Vi minner om at medlemmer som har betalt kontingent har møterett og stemmerett på årsmøtet. Kontingenten for inneværende år må være betalt seinest 14 dager før det digitale årsmøtet starter. Det er kun medlemmer med registrert innbetaling som vil få tilgang til den digitale løsningen. Er du ikke medlem? Klikk her: Bli medlem

I nyhetsbrevet for oktober som blir sendt ut snart kan du lede mer om gjennomføringen av selve årsmøtet i nyhetsbrevet for oktober som snart blir sendt ut.

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.