Til forsiden

Tilbake til nyheter

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.

29. april 2021

Bruksanvisning til hvordan du logger deg på og stemmer på det digitale årsmøtet vil bli sendt ut rett i forkant. Du vil motta en sms når det digitale årsmøtet åpner. Det vil ikke være mulig å logge seg på før årsmøtet faktisk åpner den 11. mai kl. 9:00. Du kan avgi stemmer helt fram til årsmøtet stenges den 20. mai kl. 9:00.

I forbindelse med årsmøtet vil vi sende et direktesendt webinar den 10. mai kl. 17:00, mer informasjon kommer.

Sakspapirer til årsmøtet 2021:

Årsmelding for 2020

Årsmelding for 2020

Årsregnskap for 2020

Årsregnskap for 2020

Revisors beretning

Revisors beretning

Budsjett for 2021

Budsjett for 2021

Valgkomiteens innstilling

Valgkomiteens innstilling

Fullstendig saksliste

Fullstendig saksliste

Vennligst ta kontakt med sekretariatet på post@melanom.no hvis du ønsker sakspapirer tilsendt per post.

Flere nyheter

Nyhetsbrev høst 2023

Denne høsten har vært begivenhetsrik for Melanomforeningen og også grunnen til at høstens nyhetsbrev har latt seg vente litt på. Mye har skjedd etter sommerferien. Vi har fått inn ny daglig leder, Barbara Gonzalez-Vaughn, som tiltrådte et 1-års vikariat 15.august i år. I høstens nyhetsbrev får du innblikk i de ulike aktivitetene Melanomforeningen har vært involvert i så langt i høst. Du kan lese mer om den nye felles likepersonstjenesten som det jobbes med på tvers av pasientforeningene. Vi har også deltatt i Nordic Melanoma Meeting i Reykjavik. Vi får også en oppdatering fra fagfeltet fra onkolog Anna K. Winge-Main. God lesing!

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev vår 2024

Etter en lang og mange steder kald vinter har våren så smått meldt sin ankomst. Vi gleder oss over lengre og lysere dager og ser frem mot sommeren. Det nærmer seg landstreff og årsmøte og jeg håper at så mange som mulig av dere tar turen til Gardermoen. Et interessant program venter, men mest av alt anledningen til å møte nye og gamle venner i denne foreningen. Vi trenger et par dager hvor vi kan fylles med ny kunnskap, dele sorger og gleder og utveksle erfaringer med likesinnede. Vi vet hva denne diagnosen kan være, noe "de andre" ofte ikke kan forstå. Vi håper å se mange nye og kjente fjes på Landstreffet 20. - 21. april.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.