Til forsiden

Bli medlem
Tilbake til nyheter

Hjelp oss å 600 medlemmer

Som medlem bidrar du til å gi støtte til pasienter, pårørende og etterlatte. Du bidrar til at foreningen kan opprette og drifte møteplasser og likepersonstjenesten. I tillegg er du med å sørge for at mennesker berørt av melanom får en sterkere stemme.

7. juni 2023
Medlemsskap Medlemsskap

Melanomforeningen jobber for at pasienter, pårørende og etterlatte berørt av melanom skal få en bedre hverdag og økt livskvalitet.

Din støtte gjør det mulig for oss å opprettholde et tilbud bestående av møteplasser i form av likepersonstjeneste og samlinger, hvor erfaringsdeling står i fokus. Du er også med på å sikre at foreningen får en sterkere stemme i vårt politiske påvirkningsarbeid, hvor vi kjemper for pasienters rettigheter.

Bli medlem du også! Meld deg inn her: https://foflekkreftforeningen.portal.styreweb.com/arrangement/ArrangementSession?ID=Innmelding

Flere nyheter

Vi søker flere likepersoner

Det er et stort behov for flere likepersoner på Vardesenterne, som finnes i de største byene. I tillegg har vi behov for flere likepersoner som kan påta seg telefonvakter, slik at vi kan sikre et godt og bærekraftig tilbud for mennesker som får påvist melanom.

Nyhetsbrev våren 2023

I vårens nyhetsbrev blir du oppdatert på arbeidet som gjøres og du får informasjon om vårens planlagte aktiviteter. Du kan også lese onkolog Annas oppdatering, samt en vårhilsen fra hovedstyret.

Årsmøte 11.-20. mai 2021

Vi har tidligere sendt ut informasjon til alle medlemmer om at det også i år blir digitalt årsmøte. Du som medlem kan gå inn og stemme når som helst i perioden 11.-20. mai.

Årsmøtet 2020 blir digitalt

Årets årsmøte blir digitalt og gjennomføres fra fredag 4 desember kl.09.00 til mandag 14 desember kl. 09.00 på Vibbo.