Til forsiden

Engasjer deg

Vil du vite mer om medlemsskap, bidra til forskning eller kanskje gi et økonomisk bidrag?

Bli medlem

Som medlem bidrar du ikke bare i kampen mot melanom, du blir en del av en stor familie med mennesker som har vært gjennom samme utfordringer som deg.

Støtt oss

Økonomiske bidrag hjelper oss å opprettholde våre ulike støttetilbud, spre informasjon og forebygge melanom i befolkningen.

Kommende aktiviteter

I blant kan det hjelpe å føle seg som en del av et fellesskap. Bli med på en av våre aktiviteter og møt andre pasienter og pårørende

20. april 2024. - 21. april 2024
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Landstreff med årsmøte 2024

Melanomforeningen ønsker velkommen til landstreff med årsmøte den 20.- 21. april 2024 på Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West. Påmeldingen til årets landstreff er nå åpen.

20. april 2024. - 21. april 2024
Park Inn by Radisson Oslo Airport Hotel West

Velkommen til Landstreff for Melanomforeningen 2024

Melanomforeningens Landstreff med årsmøte er rett rundt hjørnet. Vi ser frem til å kunne ønske våre påmeldte deltakere, samt våre foredragsholdere velkommen. Vi har et spennende program i vente. Her kan du lese litt mer om våre foredragsholdere. Vel møtt!

Bidra til forskning på melanom

Alle melanompasienter kan bidra til forskning ved å bli brukermedvirkere. Vi utdanner ikke brukermedvirkere her i Melanomforeningen, men oppforderer alle som har lyst til å ta kontakt med kreftforeningen.

Les mer om brukermedvirkning

Hvorfor skal jeg bli en brukermedvirker?

  • Dine perspektiver er viktige

    Ved å dele dine perspektiver som pasient kan du hjelpe forskere å finne retninger og hypoteser de ikke hadde tenkt på fra før.

  • Hjelpe andre å unngå melanom

    Ved å bidra til forskning kan du bidra i kampen om å bekjempe melanom.