Til forsiden

1. juni 2021 (16:00) - 13. november 2021 (09:30)
Scandic Lillestrøm

Høstseminar 2021

Vi har den glede å invitere til en fysisk samling igjen, og ønsker velkommen til Høstseminar på Scandic Lillestrøm, med tilhørende likepersonsamling i forkant.

Meld deg på

Program

Det blir både faglig og sosialt påfyll som vi håper vil inspirere, engasjere og gi ny giv, enten du er pasient eller pårørende! Styret jobber med programmet, men vi kan allerede nå "reklamere" med at Trude Eid Robsahm kommer og presenterer de siste melanomtallene og tar oss med bak statistikken.

Likepersonsamling (kun for aktive likepersoner):
Fredag 12. november fra kl. 18 til lørdag 13. november ca. kl. 10:30.

Inkluderer middag fredag kveld og overnatting til lørdag.

Høstseminar:
Lørdag 13. november fra ca. kl. 11:00 til søndag 14. november ca. kl. 12.

Inkluderer middag lørdag kveld, overnatting til søndag og lunsj før avreise.

Hotellet ligger rett ved buss- og togstasjonen på Lillestrøm, og det er kort vei til bl.a. Gardermoen for de av medlemmene våre som kommer med fly.

Kostnad

Egenandelen er lik for pasienter og pårørende: 500,- NOK per pers.

NB! Er du aktiv likeperson i foreningen trenger du ikke betale egenandel. Da må du sende påmelding til sekretariat. Pårørende til likepersoner må betale egenandelen og melder seg på via denne lenken.

Reisekostnader dekkes fullt ut for likepersoner (mot reiseregningsskjema i etterkant av seminaret), men ikke for deres pårørende.

Reisekostnader dekkes utover 300 (innen rimelighetens grenser) mot reiseregningsskjema (i etterkant av seminaret) for alle andre deltakere.

Ikke-medlemmer betaler 1000,- i egenandel og får ikke reiserefusjon. Påmelding til post@melanom.no (mailto:post@melanom.no), og faktura for egenandelen blir tilsendt på e-post. Det er også mulig å melde seg inn i foreningen samtidig som du melder deg på arrangementet.

Påmelding

Bruk denne linken ovenfor til å melde deg på. Frist: 11. oktober.

Program blir sendt ut til alle påmeldte etter påmeldingsfristens utløp.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss på post@melanom.no eller telefon 977 35 355.

Vi forholder oss til enhver tid gjeldende smittevernrestriksjoner, og alle deltakere er pålagt å følge hotellets smittevernretningslinjer.

Vel møtt til høstseminar! Vi gleder oss til å se gamle og nye medlemmer ansikt til ansikt!

Mvh. Styret i Melanomforeningen