Nettseminar om brukerperspektivet i kliniske studier

11.00-17.00 17. september 2018

Sted: Internett

Pasientenes stemme inn i forskning og utvikling er utrolig viktig. "Ingenting om meg – uten meg", på systemnivå. Ved å komme tidlig inn som brukerrepresentanter i forskningsprosjekter kan vi påvirke hva som er viktige spørsmål for pasientene.

Dette kan sees ses hjemme foran egen PC. Det blir liggende tilgjengelig på nettet etter seminaret er over slik at man kan se det når en selv ønsker. 

Forskningen må ha verdi for pasientene. Vi ser for mange eksempler på kliniske studier som pasientene ikke har nytte av., kanskje de bare er nyttig for forskerens CV? Vi trenger studier som gir økt overlevelse og forbedret livskvalitet”, sier Kari Anne Fevang.

Brukermedvirkning er et nytt felt i Norge, og dere skal få presentert resultatet av prosjektet «Brukerperspektivet i kliniske studier», som bla. Kreftforeningen har støttet. Det handler om utprøvende behandling gjennom kliniske studier, et behandlingstilbud som dessverre viser seg å være nesten ukjent for det norske folk. Dette vil vi i samlet tropp gjøre noe med.

Dersom du ikke har anledning til å delta på seminaret «Brukermedvirkning i helseforskning-og innovasjon» akkurat mens det holdes, kan du se arrangementet strømmet på Facebook-siden til @btonews. Det blir også liggende publisert etterpå, slik at du kan se det senere.

Program og påmelding: 
https://www.innovasjonsukenopp.no/…/brukermedvirkning-i-fo…/

Event på facebook: https://www.facebook.com/events/318079428760750/

Hva skjer?

10.00 3. juni - 14.00 4. juni 2023

Clarion Hotel Bjørvika

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.