Mestringskurs i fatigue

9.45 5. september - 14.45 6. september 2018

Sted: Sykehuset Innlandet Gjøvik, Auditoriet i 4. etg ved kantina

Målgruppe for kurset: Du som har eller har hatt en kreftsykdom og sliter med fatigue-symptomer – uavhengig av bosted. Pårørende er også velkomne.

Vi oppfordrer deg til å ta med en pårørende som du ønsker skal bli bedre kjent med din situasjon.

Følgende faggrupper vil delta i kurset: Kreftsykepleier, kreftlege, fysioterapeut, ergoterapeut, sosionom og klinisk ernæringsfysiolog, i tillegg til brukerrepresentant og
representant fra R PPO.

Du vil treffe andre i samme situasjon og få mulighet til å utveksle hverdagserfaringer. I tillegg deltar erfaren bruker som vil dele sine erfaringer om praktiske hverdagstips og informasjon. Du vil også få en del faglig informasjon fra helsepersonell.

Det er en egenandel på 345 kr for hele kurset. Egenandelen vil bli ført opp automatisk og elektronisk i ditt grunnlag for frikort. Deltakere har rett på fri fra arbeid for å delta på kurset. Pårørende kan søke om velferdspermisjon etter avtale med sin arbeidsgiver. Ved behov for overnatting så må dette ordnes selv. Reiseutgifter dekkes på samme måte som til polikliniske timer. Se Pasientreiser eller ring 05515. Ved spesielle hensyn gi beskjed ved påmelding.

Hva skjer?

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.