Lokalisering av Landsmøtet 2019 er fastsatt

KYSTHOTELL: Quality Hotel Klubben ligger idyllisk til ved bryggekanten i Tønsberg.

Føflekkreftforeningen arrangerer Landsmøtet 2019 på Quality Hotel Klubben i Tønsberg.

Etter tidligere års landsmøter på Gardermoen og årets arrangement i Os i Hordaland, skal Føflekkreftforeningen tilbake til Østlandet når landsmøtet arrangeres 6-7. april 2019. 

Praktisk, intimt og urbant

Neste års landsmøte avholdes på Quality Hotel Klubben i vakre og historiske Tønsberg.

Det ærverdige kysthotellet ligger idyllisk til ved havna i byens sentrum - beliggenheten gir deltakere mulighet til både byvandring og "bryggesleng", utenom et tettsveiset landsmøtearrangement i intime omgivelser. Mer om hotellet her.

Hotellet ligger en times biltur fra Oslo for dem som kommer i egen bil. Men foreningen har lagt vekk på adkomstmuligheter for medlemmene som kommer tilreisende fra andre deler av landet.

Tønsberg gir medlemmene fra Østlandet og Sørlandet mulighet til å ankomme med tog og med buss. For våre medlemmer bosatt på Vestlandet, i Midt-Norge og Nord-Norge så ligger Sandefjord Lufthavn Torp 20 minutter unna. 

Fullspekket program

Vi gleder oss til å se gamle og nye medlemmer ved neste års landsmøte og kan love et program spekket med informative faglige, administrative og sosiale innslag.

Vi kan også love innslag inspirerer og gir ny giv - uansett om du er pasient eller pårørende. Påmeldingen åpnes ved årsskiftet og i mellomtiden ber vi deg holde av helgen om du ikke ennå har gjort dette.  

Vel møtt til neste års landsmøte i Vestfolds fylkeshovedstad! 

Hva skjer?

10.00 3. juni - 14.00 4. juni 2023

Clarion Hotel Bjørvika

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.