Den internasjonale dagen for kliniske studier

Hentet fra MED.hjelper.com

I dag er det den internasjonale dagen for kliniske studier og nettsiden til MED.hjelper er offisielt åpnet! Den skal vise vei til utprøvende behandling så du som pasient eller pårørende kan spørre legen selv!

MED.hjelper ønsker å gi pasienter i Norge like muligheter til å bli vurdert for deltakelse i utprøvende behandling. Derfor er det viktig at folk får vite om, og kan spørre om kliniske studier. Besøk gjerne første versjonen av nettsiden MEDhjelper.com, som vil spre kunnskap og vise vei til utprøvende behandling.

 I denne anledning har helseminister Bent Høie en liten hilsen som du kan se her: Hilsen fra helseminister Bent Høie til MED hjelper sin lansering

International Clinical Trials Day blir markert over hele verden, og her hjemme vil blant annet MED.hjelpers samarbeidspartner NorCRIN arrangere et webinar med tema «Rekruttering av pasienter til kliniske studier» rettet mot ansatte i helsevesenet.  

Er du pårørende? MED.hjelper har også laget en liten videosnutt som snakker direkte til pårørende: MED.hjelper viser vei

HVEM STÅR BAK MED.HJELPER?

VIS og forskningssenteret Neuro-SysMed (Helse Bergen HF og Universitet i Bergen) har initiert samarbeidet, MED.hjelper er utviklet gjennom lagarbeid, med blant annet pasientorganisasjoner, EUPATI Norge, helseforetak, NorCRIN, helseklynger og strategiske partnere i helsenæringen.

Hva skjer?

10.00 3. juni - 14.00 4. juni 2023

Clarion Hotel Bjørvika

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.