Aktuelt

Tilgang til det seneste av forskning og medisiner kan redde liv for melanom/føflekkreftpasienter. Melanomforeningen følger derfor med på hva som rører seg i melanommiljøet både i Norge og i utlandet og publiserer her på denne siden. Hjelp oss å styrke dette informasjonsarbeidet ved å bli medlem i vår forening!

Siste nytt innen adjuvant og neo-adjuvant behandling.

Årets pris har gått til James P. Allison og Tasuku Honjo for deres «Discovery of cancer therapy by inhibition of negative immune regulation».

Føflekkreftforeningen er godkjent av skattemyndighetene som organisasjon hvor giveren kan få skattefradrag for gaver til Føflekkreftforeningen.

Velkommen til medlemsmøte i Kristiansand på selveste rådhuset den 4. desember i tidsrommet 18.00 - til 21.00.

Forekomsten av føflekkreft i Norge fortsatte å øke i 2017. -De nye krefttallene bare bekrefter Norges hudkreftproblem, sier lederen i Føflekkreftforeningen.

Nye data på viktig studie publisert på ESMO-konferansen 2018 som akkurat ble avsluttet i München.

Statens Strålevern etterlyser "sektorovergripende folkehelsearbeid” og foreslår utredning av solariumsforbud i nasjonal UV- og Hudkreftstrategi som oversendes Helse- og Omsorgsdepartementet i dag. 

Å sette en prislapp på et liv virker uetisk. Samtidig er begrensede helsetjenester, budsjetter og forsinkelser i tilgang til potensielt livreddende terapier, en del av virkeligheten for føflekkreftpasienter. Det er direkte avgjørende for hvem som i det minste får sjansen til å overleve. Og hvem som ikke gjør det.

Nyhetsbrevet for september 2018 er klart - les mer om høstens arrangementer og status på immunterapier som adjuvant behandling i stadie III i Norge!

Kreftforeningen arrangerer "Stafett for livet" på forskjellige tidspunkt rundt omkring i landet denne høsten. Føflekkreftforeningen oppfordrer sine medlemmer til å delta!

Føflekkreftforeningen arrangerer Landsmøtet 2019 på Quality Hotel Klubben i Tønsberg.

Verdens første blodprøve som påviser tidlig føflekkreft står på trappene hos australske forskere.

Føflekkreftforeningen informerte tusenvis av passasjerer om solvett og hudbeskyttelse på Oslo Lufthavn Gardermoen helgen 6-8. juli.

"Discover your spot" er sommerkampanjen til vår nederlandske søsterorganisasjon. 

Føflekkreftforeningen ønsker flypassasjerer en trygg og god solferie fra stand på Gardermoen når fellesferien starter helgen 6-8. juli.

Haukeland-forsker Oddbjørn Straume presenterte resultater fra norsk forskning på AXL-hemmere til kø og trengsel under ASCO-konferansen i Chicago.

Les Føflekkforeningens nyhetsbrev fra mai 2018.

Stafett for livet foregår ved at lag bestående av for eksempel familier, venner, skoler, foreninger og arbeidsplasser deltar i en 24-timers stafett. Bak hvert lag er det en historie – et menneske som laget vil støtte eller minnes.

-Følg med huden din og krev at legen fjerner føflekken din og sender den inn, oppfordrer Eva Beate Galgum.

Føflekkreftforeningen takker sine medlemmer for innsatsen under markeringen av Hudkreftdagen den 23 mai!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.