Aktuelt

Tilgang til det seneste av forskning og medisiner kan redde liv for melanom/føflekkreftpasienter. Melanomforeningen følger derfor med på hva som rører seg i melanommiljøet både i Norge og i utlandet og publiserer her på denne siden. Hjelp oss å styrke dette informasjonsarbeidet ved å bli medlem i vår forening!

På årsmøtet 07. april ble det vedtatt at føflekkreftforeningen skifter navn til Melanomforeningen. 

Journaliststudentene Silje Haugen Myrseth, Malin McLarney og Live Johanna S. Øverhaug har laget både en artikkel og et videoreportasje om nyheten at regjeringen skroter solariumforbud. 

Ny nasjonal strategiplan mot hudkreft har kommet. Føflekkreftforeningen er meget skuffet over at delen om utredning av forbud mot solarium er fjernet av folkehelseministeren.

Undersøkelse for pasienter med Malignant Melanoma i stadie 3 eller 4:

Markedsanalysebyrået Ipsos har fått tillatelse fra Føflekkreftforeningen til å dele denne invitasjonen.

Les vårt ferske nyhetsbrev for februar. I dette nyhetsbrevet kan du lese om den siste behandling, utprøvende behandling og om Føflekkreftforeningenslandsmøte.

Nå er endelig invitasjon og påmelding klar for årets happening.

Årsmøte i Føflekkreftforeningen blir 6.–7. april på Hotell Klubben i Tønsberg.

Har du lyst til å lære mer om hvordan vi vinner kampen mot føflekkreft? Nå inviterer Føflekkreftforeningen deg med til Europas største nettverk av likesinnede i Brussel

Trinn 1 kurs «Kreft - hva nå?» er grunnleggende. Her treffer du andre med samme diagnose, som er i tilnærmet lik situasjon som deg selv. Kurset kan søkes alene eller med nær pårørende. Kurset egner seg best etter primærbehandling.

Vi nærmer oss 500 betalende medlemmer. Hvis vi klarer det innen utgangen av 2018, vil det ha betydning for den økonomiske støtten vi får fra Kreftforeningen og Bufdir (Barne- ungdoms- og familiedirektoratet). Ut året koster det kun 50,- å melde seg inn!

Siste nytt innen adjuvant og neo-adjuvant behandling.

Årets pris har gått til James P. Allison og Tasuku Honjo for deres «Discovery of cancer therapy by inhibition of negative immune regulation».

Føflekkreftforeningen er godkjent av skattemyndighetene som organisasjon hvor giveren kan få skattefradrag for gaver til Føflekkreftforeningen.

Velkommen til medlemsmøte i Kristiansand på selveste rådhuset den 4. desember i tidsrommet 18.00 - til 21.00.

Forekomsten av føflekkreft i Norge fortsatte å øke i 2017. -De nye krefttallene bare bekrefter Norges hudkreftproblem, sier lederen i Føflekkreftforeningen.

Nye data på viktig studie publisert på ESMO-konferansen 2018 som akkurat ble avsluttet i München.

Statens Strålevern etterlyser "sektorovergripende folkehelsearbeid” og foreslår utredning av solariumsforbud i nasjonal UV- og Hudkreftstrategi som oversendes Helse- og Omsorgsdepartementet i dag. 

Å sette en prislapp på et liv virker uetisk. Samtidig er begrensede helsetjenester, budsjetter og forsinkelser i tilgang til potensielt livreddende terapier, en del av virkeligheten for føflekkreftpasienter. Det er direkte avgjørende for hvem som i det minste får sjansen til å overleve. Og hvem som ikke gjør det.

Nyhetsbrevet for september 2018 er klart - les mer om høstens arrangementer og status på immunterapier som adjuvant behandling i stadie III i Norge!

Kreftforeningen arrangerer "Stafett for livet" på forskjellige tidspunkt rundt omkring i landet denne høsten. Føflekkreftforeningen oppfordrer sine medlemmer til å delta!

Føflekkreftforeningen arrangerer Landsmøtet 2019 på Quality Hotel Klubben i Tønsberg.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.